Information-gammal

Jag vill gå med i klanen! 

För att vi skall hitta en bra nivå för klanen där alla kan trivas och utvecklas så är det viktigt att du som vill komma med oss passar in och att vi dessutom är rätt klan för dig!

Vi har upptäckt några kriterier som underlättar för att vi skall kunna få till den matchningen. Om nedanstående stämmer överens med dig så hittar du det magiska ansökningsordet efter alla punkter. Läs igenom, tänk igenom, är du den vi söker och är vi den du söker – tveka inte, vi har kul tillsammans och inte bara svingar våra svärd åt höger och vänster utan svingar dem höger och vänster samtidigt som vi har ett leende på läpparna!

  • Du är minst 20 år gammal (klanens medelålder är hög, du hör snarare en diskussion om vilken Grappa som är bäst än hur man bygger i Minecraft el. vilken Avengers som är starkast!)
  • Du är medveten om att det är en svensk klan, kommunikation sker på svenska och därför är kunskap i det svenska språket ett grundkrav.
  • Vara en teamplayer, vi kör inga YOLO-fasoner, vi kämpar tillsammans i både uppgång och motgång.
  • Din TH är mellan 8-10 och inte rushad (vet du inte vad rushad betyder i detta sammanhang så är vi nog inte rätt klan för dig). En TH7 bas kan vara ok om du är nära nog maxad. TH11 kan övervägas men där görs bedömningen det från fall till fall.
  • Din lvl i spelet är troligen inte mycket under 90…flytande gräns men som en tumregel.
  • Dina Heros har en sammanlagt lvl om 20 om du är TH9 och lvl 40 om du är TH10 (ex. du är TH9 och din AQ är lvl 8 och din BK är lvl 15 – då har du en sammanlagd lvl om 23).
  • Har du ett alt. konto? Då gäller samma regler för det – det är respektive konto som granskas.
  • Du skall ha tillgång till Clash Caller (se nedan).
  • Ja, du har spelat Clan Wars tidigare, du har ca 150 CW-stars med dig i bagaget.

Hur funkar klanen?

Vi som har varit med ett längre tag har kommit fram till några grundläggande förhållningsregler/sätt som hjälper dig som medlem och även gynnar klanen. Här är information om det mesta du kan tänkas veta.

Clan Wars

Den första frågan som brukar komma upp är Clan Wars. Vi kör Clan Wars tre gånger i veckan. CW sök startar Söndag, Tisdag och Torsdag kl. 21.00.

Vi bokar våra baser i Clash Caller (www.clashcaller.com) och det är en nödvändighet att du har tillgång och använder dig av detta.

Det är inte obligatoriskt att delta i Clan Wars utan önskar man stå över så ändrar man till röd sköld i god tid, dock bör man vara med i minst ett Clan War i veckan om man inte uppdaterar något kritiskt (såsom en Hero) eller är upptagen irl. Tycker du inte alls det är kul med Clan Wars…ja, då är vi inte rätt klan för dig. Om det är fler som vill delta än möjligt så sker urvalet enligt leader/CO/elders diskretion.

Om man deltar i Clan Wars så är två seriösa attacker obligatoriskt, attackerna skall sträva efter stjärnor och inte loot. Är du med i Clan War men inte gör båda dina attacker så kickas du och är bannad en vecka innan du får komma tillbaka, upprepas underlåtenhet att attackera vid ett senare Clan War så blir man bannad längre/för alltid. Dock, om man pratar med elder/CO/Leader och får dispens så är det naturligtvis OK.

I Clan Wars är kommunikation det viktigaste för framgång, vi kör tillsammans – att vara en hemlig mussla är inte receptet för att ha kul, vinna Clan Wars och vara framgångsrik i Swedish Army, våga fråga som vi säger!

Donera / Request

Varje säsong skall du hålla en ungefärlig jämn nivå mellan doneringar och requests, det relativt fritt spelrum dock inte för stor obalans – då får du en tillsägelse från elder/CO/Leader och måste korrigera det hela för att undvika kick. Du måste alltid donera det som efterfrågas, feldoneringar tolereras inte. Värt att notera är att du får efterfråga vilka trupper du vill, inte bara sådana som du själv kan producera.

Titlar

Klanen har vanligtvis 2-3 CO-leaders och allt mellan 3-12 elders. Titlar erhålls efter att man visat engagemang och gjort insatser för klanen. Titlarna är inte ”för evigt” utan även dessa är dynamiska, en medlem som är CO ena säsongen kan mycket väl vara vanlig medlem nästa om han/hon exempelvis inte har tid att engagera sig i klanen.

Hur får du då en titel?

Fråga inte efter titel (generalfel), är du en person som är ute efter en titel/makt att köra med folk så får du nog tänka om…det funkar inte i denna klan. Respektera alla klanmedlemmar och respektera de med titel lite mer – det finns en anledning till deras titel och vanligtvis kan och vet de mycket om hur spelet fungerar.

Vi är en demokratisk klan med en konsensusledning, att bli elder el. CO, det är sådant man ganska enkelt blir om man är aktiv i chatten, hjälper och stöttar, är en teamplayer som visar framfötter när det kommer till att föra klanen framåt (inte den som tar mest stjärnor i CW el. den som donerar mest även om dessa saker alltid är ett plus)

Kommunikation

Vi har en levande chatt där det är tillåtet att prata om allt möjligt, viktigt är att du bjuder in andra i samtalet – alla har möjlighet att delta. För kommunikation som kanske inte lämpar sig i chatten så använder vi oss av KIK, denna app är obligatorisk för leader/CO/elder.

Clan tag

#20YRVJJJ

Password – Skriv in detta i din ansökan i CoC!

Swedish Army för alltid!

…och du, när du är insläppt – kom ihåg att det är trevligt om du presenterar dig i chatten. Vem vet, kanske med ett glatt ”Hej” och var i landet du befinner dig 😉