Startsida-gammal

Välkommen till Swedish Army!

Clan tag: #20YRVJJJ

Vi är ett gäng gamers som älskar Clash of Clans och spelar för att ha kul. Vi behöver inte vara bäst, högst rankade eller fruktade för att våra vilda grisar och eldsprutande drakar röjer allt i sin väg, MEN vi vill vara klanen där alla trivs tillsammans och har roligt!

Klanen har funnits i drygt 3,5 år och även om många av oss medlemmar har varit med länge så strävar vi efter att vara dynamiska och ständigt förändras till det bättre.

Medelålder på klanmedlemmarna är lite högre och vi har en avslappnad attityd till spelande och varandra. Detta betyder naturligtvis inte att vi inte satsar på att förbättra oss själva eller ger allt i Clan Wars – tvärtom. Vi tror att klanmedlemmar drivs av egen motivation och att de vill spela med en grupp likasinnade som kan använda CoC både som avslappning och ett sätt att motivera och sporra sig i sin spelutveckling.

Är du intresserad av att ingå i denna fantastiska klan så kan du läsa vidare vad som krävs av dig och vad klanen kan erbjuda här!

I klanen förekommer naturligtvis ingen mobbing och det är en låg toleranströskel mot medlemmar som beter sig illa eller bryter mot de få regler som finns. Det krävs helt enkelt en mogen attityd och en förståelse för att alla är olika och att alla har ett värde.